Filmografia Roba

15. července 2011 v 20:09 | by:*Siska* |  Robert Pattison

pattinson_main
Robert Thomas Pattinson sa narodil 13. mája 1986 v hlavnom meste Anglicka - Londýne.

Filmografia:

2004 - Vanity Fair Rawdy Crawley
2004 - Ring of the Nibelungs Giselher
2005 - Harry Potter and the Goblet of Fire Cedric Diggory
2006 - The Haunted Airman Toby Jugg
2007 - The Bad Mother's Handbook Daniel Gale
2008 - How To Be Art
2008 - Twilight(recenzia) Edward Cullen
2009 - Little Ashes Salvador Dalí
2009 - New Moon recenzia Edward Cullen
2010 - Remember me (recenzia) … Tyler Hawkins
2010 - The Twilight Saga: Eclipse (recenzia) … Edward Cullen
2011 - Bel Ami
2011 - Water for Elephants
2011 - The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
2012 - The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 dulcenocqa dulcenocqa | E-mail | Web | 17. července 2011 v 11:35 | Reagovat

pekny je na tom obrazku

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama